Afla aici cum poti sa castigi bani din clickuri pe reclame!

luni, mai 15, 2006

!!! PAINEA ESTE PERICULOASA !!!

Cercetarile facute asupra painii indica urmatoarele descoperiri alarmante:

1. Peste 98% dintre criminalii condamnati consuma paine.

2. JUMATATE dintre toti copiii care cresc in gospodarii in care se consuma paine au rezultate sub medie la testele standard.

3. In secolul al 18-lea, cand practic toata painea era produsa in casa, media de viata era de mai putin de 50 de ani; ratele mortalitatii infantile erau inacceptabil de mari; multe femei au murit dand nastere; si boli precum febra tifoida, febra galbena, si influenza au facut ravagii asupra unor intregi natiuni.

4. Peste 90% dintre crimele violente sunt comise in decurs de 24 de ore dupa ce s-a mancat paine.

5. Painea este facuta dintr-o substanta numita "coca". S-a dovedit ca o cantitate atat de mica precum un kilogram de coca este suficienta pentru a sufoca un soarece. Un roman obisnuit mananca mai multa paine decat atat intr-o luna!

6. Societatile tribale primitive care nu mananca paine arata o rata mica de aparitie a cancerului, bolii lui Alzheimer, bolii lui Parkinson, si osteoporozei.

7. S-a dovedit ca painea da dependenta. Subiectii carora li s-a interzis painea si li s-a dat numai apa au inceput sa cerseasca paine dupa numai doua zile.

8. Painea este de obicei un aliment de "ademenire", care il conduce pe consumator sa ingereze elemente mai "grele", precum untul, jeleul, untul de arahide, sau chiar raciturile.

9. S-a dovedit ca painea absoarbe apa. Deoarece corpul uman contine 90% apa, rezulta ca mancatul painii ar putea conduce la acapararea corpului de catre acest produs alimentar absorbat, transormandu-te intr-o persoana imbibata ca o budinca.

10. Copiii nou-nascuti se pot ineca cu paine.

11. Painea este coapta la temperaturi de peste 200 de grade Celsius! O asemenea temperatura poate ucide un adult in mai putin de un minut.

12. Majoritatea consumatorilor romani de paine sunt incapabili de a distinge intre date stiintifice semnificative si trancaneli statistice fara sens.

In lumina acestor statistici inspaimantatoare, s-a propus impunerea urmatoarelor restrictii:

1. Sa nu se mai vanda paine la minori.

2. O campanie nationala "Spune Nu Painii Prajite", cu spoturi TV complete cu celebritati si cu abtzipilduri.

3. O taxa de 300% pentru toate painile vandute, pentru a plati pentru toate bolile sociale pe care am putea sa le asociem cu painea.

4. Nici o imagine cu animale sau oameni, si nici o imagine cu culorile primare (care ar putea sa ii atraga pe copii) nu va putea fi folosita pentru a promova utilizarea painii.

5. Stabilirea unor zone "Fara-paine" in jurul scolilor.

Etichete:

1 Comments:

At 3:53 p.m., Blogger mache said...

bun "banc"... numa' ca e plin de urban legends...

Singurul lucru indus rapid de o cantitate mare de paine (sa spunem ~400-500gr la o singura masa) ar fi o hiperglicemie ... care doar in anumite cazuri creaza stari de tulburare, neliniste, anxietate etc.

 

Trimiteți un comentariu

<< Home