Afla aici cum poti sa castigi bani din clickuri pe reclame!

luni, iunie 04, 2007

Horoscopul saptamanii

Berbec
Nativii din berbec au o saptamana incarcata, in care muncesc peste masura. Miercuri, in timp ce prezentati un proiect, va scapa un partz rasunator si urat mirositor, care ii face pe toti cei de fata sa se cutremure de scarba. Ca sa scapati de rusine incepeti sa ragaitzi, incercand sa dati impresia ca partzul a fost de fapt un ragait mai accentuat, insa mirosul si obrajii dumneavoastra inrositi de penibilul situatiei va dau de gol. Deci nimeni nu o sa creada ca ati ragait.

Taur
Taurii au o saptamana buna in care au impresia ca nimic din jur nu le poate stirbi fericirea. Iluzia tine pana sambata cand, in timp ce va plimbati cu caruciorul full prin Cora si cu cardul intre degete, o doamna cu un carucior si un copil in varful caruciorului intra din plin in caruciorul dumneavoastra. Accidentul de carucioare de la Cora se soldeaza cu 4 raniti, moartea copilului si coma de gradul III pentru dumneavoastra.

Gemeni
Nu va mai vedeti capul de atata plictiseala si lene, asadar va cautati tot felul de ocupatii. Din fericire, joi in timp ce jucati baschet in casa aruncand o pereche de sosete murdare dupa usa, va rupeti doua degete de la picioare, situatie care va va preocupa o vreme.

Rac
Racii sunt inselati de persoana iubita, dau faliment, afla ca au mari sanse sa se imbolnaveasca de cancer la batranete si de aceea vor prefera sa se arunce in fata metroului, vineri la 7.04 p.m., in statia Crangasi.

Leu
Leii cad in patima modei, drept pentru care toata saptamana vor cutreiera second-hand-urile in cautare de haine care sa le exprime cat mai bine personalitatea trendy. Marti si miercuri cersiti bani de bere si tigari, pe terasa la Motoare, iar spre sfarsitul saptamanii va imbatati prin Fire si Club A, bineinteles tot din bautura cersita sau cu ce mai gasiti pe la mesele altora.

Fecioara
Fecioarele sunt in concediu saptamana aceasta la Mamaia, unde rezista vantului si ploii. Spre sfarsitul saptamanii va intoarceti acasa dupa o vacanta de neuitat, raciti(racite) si pregatiti(pregatite) pentru inca un an de munca intensa pana la urmatorul concediu.

Balanta
Toata saptamana va merge relativ bine, atat pe plan amoros, cat si profesional, mai putin spre sfarsitul saptamanii cand va blocati in lift in timpul unui cutremur de 7 grade richter.

Scorpion
Este o saptamana plina de frustrari si planuri pentru nativii din scorpion. Va amintiti de toate fazele care vi s-au facut si sangele incepe sa colocoteasca de dorinta razbunarii in venele dumneavoastra. Miercuri va faceti o lista cu toti oamenii care v-au facut faze. Animati (animate) de spiritual razbunator care va caracterizeaza va comandati pe net o pusca cu luneta si incepeti sa-i ucideti rand pe rand pe cei trecuti in lista.

Sagetator
Sagetatorii au o saptamana grea la serviciu si isi doresc o alta viata decat cea pe care o duc, cu alte cuvinte isi doresc mai mult de la viata lor. Conjunctia lui Venus cu Mercur face ca sambata seara, in timp ce beti o bere la terasa cu prietenii, sa fiti loviti(lovite) de o placa de beton care atarna de cativa ani intr-o macara. Visul sagetatorilor de a duce o alta viata decat cea pe care o duc se indeplineste la sfarsitul saptamanii cand vor afla ca isi vor petrece viata intr-un carucior cu rotile.

Capricorn
Zgarcenia dumneavoastra atinge cote maxime marti dimineata, cand un cersetor va implora plangand sa nu-l lasati sa moara de foame. Inima dumneavoastra impietrita nu cedeaza la asemenea prefacatorii, trasatura care va umple de mandrie. De ani de zile obisnuiti ca in fiecare seara sa va faceti o lista cu cati bani ati cheltuit in ziua respectiva. Sambata seara in timp ce calculati banii cheltuiti va cuprinde un atac de panica, deoarece nu va ies la socoteala niste bani. Duminica va surprinde rece si inverzit(a), cu mainile chircite pe un pix, inconjurat(e) de foi cu calcule.

Varsator
Incercati sa mai iesiti din anonimat, insa intelectul nu va ajuta prea tare si nici fizicul. Ca sa atrageti atentia va faceti cateva tatuaje pe maini si va introduceti piercing-uri in buric, nas, gura si limba. Spre sfarsitul saptamanii, locurile tatuate si gaurite se vor infecta si vor face puroi.

Pesti
Este o saptamana grea pentru pesti, deoarece vor fi parasiti din nou de persoana iubita, in favoarea unei persoane mai putin patetice si umile decat dumneavoastra. Va inecati amarul in bautura, diazepame, romparchine si alte medicamente halucinogene. Sambata seara, nu mai reusiti sa ajungeti la baie, si va dati drumul in pantaloni. Duminica va gaseste inconjurat de muste verzi si cu pielea incretita de la atata stat in urina.

Etichete: