Afla aici cum poti sa castigi bani din clickuri pe reclame!

vineri, iunie 16, 2006

Lateral thinking

Numai pentru vorbitorii de limba engleza.

Gandeste altfel decat ai facut-o pana acum.
Nu incerca sa raspunzi la teste inainte sa te gandesti bine si in ansamblu.


man
1. ------------
board








Answer = man overboard
Sa vedem cum te descurci mai departe...


stand
2. ------------
i






Answer = I understand

Te-ai prins?



3. /r/e/a/d/i/n/g/









Answer = reading between the lines




4.
r
road
a
d






Answer = cross road

5. cycle cycle cycle







Answer = tricycle


0
6. ------------
M.D.
Ph.D.





Answer = two degrees below zero



knee
7. ------------
light





Answer = neon light (knee-on-light)



ground
8. -----------------------------
feet feet feet feet feet feet




Answer = six feet underground



9. he's X himself





Answer = he's by himself



10. ecnalg





Answer = backward glance



11. death ..... life





Answer = life after death



12. THINK






Answer = think big !!


Si ultima este chiar grea...

13. ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb....





Answer = long time no 'C' (see)

Etichete:

1 Comments:

At 1:18 p.m., Blogger Szylwew said...

supertare !!!

 

Trimiteți un comentariu

<< Home