Afla aici cum poti sa castigi bani din clickuri pe reclame!

marți, decembrie 19, 2006

Mama, e adevarat ca pe mine m-a adus barza?

- Mama, e adevarat ca pe mine m-a adus barza?
- Da, comoara mea mica! E adevarat.
- E adevarat ca Bunul Dumnezeu ne da pâinea cea de toate zilele?
- E adevarat, puiule!
- E adevarat ca Mos Craciun si Iepurasul ne aduc cadourile?
- Da, dragul mamei.
- Atunci, de ce îl mai tinem pe trântorul de tata??!!

Etichete:

Un politist astepta autobuzul in statie

Un politist astepta autobuzul in statie, si langa el mai era si o mama cu un copil de 8 ani.
Copilul: Mama, dar de ce nu a ajuns inca autobuzul?
Mama: Pt ca acum il spala ca era foarte murdar...
Copilul: Mama, de ce nu a ajuns inca? (peste 5 min)
Mama: Pt ca acum ii umfla cauciucurile fiindca erau desumflate...
Peste alte 5 min copilul: Acum de ce nu a mai ajuns?
Mama: Pt ca acum il vopsesc ca sa fie mai frumos...
Politistul incepe sa se dea cu capul de bordura: In pizda ma-sii, acuma si-au gasit si ei sa-l vopseasca????

Etichete:

Care este diferenta dintre teoretic si practic?

Bula il intreaba pe tatal sau:
-Tata, care este diferenta dintre practic si teoretic?
Tatal raspunde:
-Du-te la maica-ta si intreab-o daca s-ar f...e cu vecinu pentru 50$.
Bula o intreaba pe maica-sa si ea ii zice ca da.
Tatal il trimite din nou la sora lui cu aceeasi intrebare pentru 100$.
Si ea este de acord.
Acum tatal ii explica:
-Teoretic avem 150$, dar practic avem doua curve.

Etichete:

vineri, decembrie 15, 2006

Doua blonde cautau prin padure un brad de craciun

Două blonde căutau prin pădure un brad de crăciun. După o zi întreagă de stat în frig una dintre ele spune celeilalte: -Auzi, n-ar fi mai bine să luăm unu' aşa, fără globuri??

Etichete:

joi, decembrie 14, 2006

Doua vecine se cearta la gard

Doua vecine se cearta la gard: -Nenorocito ce esti! Barbatu-meu iar a dormit la tine in noaptea asta! Cealalta ii raspunde: -Poate la tine doarme! La mine sta treaz!

Etichete:

Dati-mi numele si prenumele dvs

Un ardelean este oprit de un poliţist pe stradă:- Daţi-mi numele şi prenumele dvs., vă rog!- Dom-le, eşti nebun?? Păi, eu cum o să mă mai numesc după aia?!

Etichete:

miercuri, decembrie 13, 2006

Cine e regele animalelor?

Merge Leul prin padure, da peste Vulpe si o ia de gat: - Ia zi, Vulpe, cine e regele animalelor?? Vulpea, sufocandu-se: - Tttuuu essssti... Leul arunca Vulpea cat colo si merge mai departe…si da peste un lup. Ii da doua labe si-l zvarle cat-colo. - Cine e, ba, regele animalelor, ha??? - Tu esti, Leule, tu esti... Leul il lasa si pe sarmanul Lup in pace si merge mai departe, intalnindu-se cu Elefantul: - Ia zi Elefantule, cine e regele animalelor?? Elefantul il apuca frumusel cu trompa si da de trei ori cu el de pamant. Leul, intins lat si abia sufland: - Eh... nu stii, nu stii... asta e!

Etichete:

marți, decembrie 12, 2006

Ce vor spune vecinii daca ies afara dezbracat?

E vara si canicula. Sotul iese de la dus si ii spune sotiei: -Iubito, e foarte cald, dar trebuie sa tund peluza. Ce crezi ca vor spune vecinii daca ies afara dezbracat? Sotia il priveste cu un ochi critic si ii raspunde: -Ca probabil m-am casatorit cu tine pentru bani!...

Etichete:

La un team building, echipele de IT, vanzari si logistica se distreaza

La un team building, echipele de IT, vanzari si logistica se distreaza. La un moment dat, echipa de logistica intra intr-un desis si iese de acolo cu un iepure spunand:avem de un gratar..! Mai stau ce mai stau, intra echipa de la IT in desis, si ies si ei tot cu un iepure, spunand: uite si de o friptura..! Echipa vanzatorilor, un pic iritata si privind de sus (ca de obicei), intra in padure,si….liniste….liniste…deodata urlete, crengi rupte, vanzoleala, echipa de vanzari buluc iese din desis cu un urs dupa ei. Din fuga, striga catre cei de la logistica si de la IT: -Noi vi l-am adus, voi descurcati-va..!!!

Etichete:

Sotul asteapta langa salonul de infrumusetare

Sotul asteapta langa salonul de infrumusetare. Dupa un timp indelungat iese de acolo sotia sa. El se uita la ea, respira adanc si spune: -Bine, macar ai incercat...

Etichete:

joi, decembrie 07, 2006

Angajam hacker

Firma serioasa angajam hacker ... va rugam sa plasati CV-ul pe prima pagina de la Microsoft.

Etichete:

miercuri, decembrie 06, 2006

De Pasti, Mos Nicolae cobora scarile unui bloc

De Pasti, Mos Nicolae cobora scãrile unui bloc si se întîlneste cu iepurasul care urca:- Sã nu cumva sã faci tîmpenia sã intri în vorbã cu baba de la etajul doi !!!

Etichete:

Cum sa fii normal

"Normal înseamnă să te îmbraci în haine pe care le-ai cumpărat pentru lucru, să conduci prin aglomeratie într-o masină pe care încă o plătesti, astfel încât să ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plăti hainele, masina si casa pe care o lasi goală toată ziua ca să-ti permiti să trăiesti în ea." (Ellen Goodman)

Etichete:

marți, decembrie 05, 2006

Oul spart

Bula vroia sa se urce in avion cu un pui de gaina, mic, galben si piuitor, ca sa il aduca cadou lui Bulisor. - Domnule, zise stewardesa, nu e voie cu animale in avion! Se intoarse Bula in aeroport, se duse la WC, puse puisorul in chiloti si urca liber in avion. Locul lui era langa o calugarita tanara si frumoasa. La un moment dat, Bula adoarme si, in timp ce visa, puisorul iese din chilotii lui, scoate capul prin slitul pantalonilor si incepu sa piuie. Calugarita, speriata, incepu sa-l zgaltaie pe Bula: - Scoala, domnule, scoala repede!! Speriat, Bula tresarii, uitandu-se in toate directiile: - Ce e, unde, ce... ce s-a-ntamplat!!???? Zise calugarita: - Domule, nu am deloc experienta in problemele astea, dar am impresia ca vi s-a spart un ou...

Etichete:

Suna o blonda la Politie

Suna o blonda la Politie: - Mi-au spart masina, mi-au furat totul...si volanul si pedalele si schimbatorul de viteze, totul...... Peste 5 min isi da cu palma peste cap si suna iar la politie: -Va rog sa ma scuzati, m-am urcat in spate!

Etichete:

Prima mea femeie

Un tip si o tipa fac dragoste. El ii spune: "Iubito, fiindca esti prima mea femeie, o sa-ti spun Eva." Ea ii raspunde: "Iubitule, fiindca esti al 407-lea, o sa-ti spun Peugeot.

Etichete:

Violat de o gorila

Doi prieteni care nu s-au vazut de multa vreme se intalnesc intr-un bar. Unul dintre ei este tare suparat, si incearca sa isi ascunda lacrimile ce i se scurg pe obraz. - Ce ti s-a intamplat? il intreaba amicul sau. - Nimic, nu pot sa-ti povestesc! Acum nimeni nu ma mai poate ajuta! - Dar ce s-a intamplat? - Tocmai m-am intors de la o vanatoare in Africa. - Si? - Am fost violat de o gorila, masculul cel mai puternic din grup... - Si? - Cinci zile am facut sex fara pauza, stii cum... pur si simplu fara sa se opreasca! Si incepe sa planga in hohote. - Hai, il consoleaza prietenul, bine c-ai scapat cu viata. Eu n-o sa spun nimic nimanui, iar gorila aia nu vorbeste! - Pai, tocmai asta este problema, ca nu vorbeste, nu scrie, nu telefoneaza, nu mail, nu SMS, nu nimic.

Etichete:

sâmbătă, decembrie 02, 2006

Mos Craciun nimereste in dormitorul unei tinere superbe

Mos Craciun intra pe horn într-o casa si nimereste în dormitorul unei tinere superbe, care dormea goala în pat. Nehotarît, începe sa se plimbe de colo-colo prin încapere, zicînd: - Daca o fac, nu voi mai fi primit în cer, dar, daca nu o fac, nu o sa mai pot iesi pe cos.

Etichete:

Zeul muzicii

Zeul muzicii: a dat din cap si a iesi rock-ul, a dat din maini si a iesit rap-ul, a dat din picioare si a iesit pop-ul... iar la final s-a cacat si a iesit maneaua...

Etichete: