Afla aici cum poti sa castigi bani din clickuri pe reclame!

luni, ianuarie 26, 2009

Unde a disparut un euro

Trei ardeleni ajung la Paris si se cazeaza la un motel. Camera costa 30 de euro, asa ca fiecare scoate din buzunar cate 10 euro, platesc si urca apoi la camera. Peste un sfert de ora receptionerul constata ca a uitat sa le aplice reducerea de sarbatori: camera de fapt costa 25 de euro. Asa ca o cheama pe femeia de serviciu sa le inapoieze 5 euro romanilor. Femeia de serviciu, urcand cu monedele la camera se gandeste: "Cum sa impart exact 5 monede la 3 oameni ?" Asa ca baga in buzunar 2 euro si ii inapoiaza fiecarui roman cate un euro. Sa facem totalul: fiecare roman a dat de fapt cate 9 euro, nu-i asa ? 9 * 3 = 27. Femeia de serviciu are in buzunar 2 euro, corect ? 27 + 2 = 29. Unde a disparut un euro ?!?

Analistul catre programator: "Tu incepe sa scrii cod, ca eu ma duc sa vad ce vrea clientul."

vineri, ianuarie 23, 2009

Sa faci 100 de matanii si sa bei cate 15 litri de apa pe zi

Bulă se duce la preot, să se spovedească.
- Părinte, am fost la prietenul meu şi nu l-am găsit acasă. Mi-a deschis nevastă-sa şi m-a poftit la o cafea.
- Aşa, si? întreabă popa.
- După care s-a aşezat la mine în braţe.
- Aşa, şi? - Şi eu am plecat, părinte, că mi-a fost ruşine.
- Bine, trebuie să faci zece zile câte 100 de mătănii şi să bei câte 15 litri de apă pe zi.
- Dar, părinte, de ce să beau atâta apă?
- Păi atâta apă bea un bou.

Etichete:

miercuri, ianuarie 21, 2009

Tom si-a cumparat o casa in salbaticie

Plictisit de viata de la oras, Tom si-a cumparat o casa la tara, inconjurata de vai si paduri. Dupa sase luni de singuratate, la usa lui apare un tip barbos, neingrijit, care ii spune: - Sunt vecinul tau, Bill, si locuiesc peste vale. Dau o petrecere diseara si m-am gandit sa te invit si pe tine. - A, ce bine! spune Tom. Chiar ma plictisisem. - Va fi ceva de baut, poate si ceva lupte. Sper ca nu te deranjeaza. - E OK, cred ca pot face fata. - Si se va face si sex. - A...ce bine! Sunt un tip deschis oricaror provocari. Cum crezi ca ar trebui sa ma imbrac? - Nu conteaza. Oricum vom fi numai noi doi...!


Etichete:

Statistici de viata foarte importante :))

Trecerea alimentelor din gura in stomac dureaza 7 secunde. Parul omenesc poate suporta o greutate de 3 kg. Penisul unui barbat,are, in medie, de 3 ori masura degetului sau mare, dela mana. Osul dela sold este mai tare decat cimentul. . Inima unei femei bate mai repede decat a unui barbat. Exista in jur de 3 mii de milioane de bacterii in fiecare din laba piciorului tau. Femeile clipesc de doua ori mai des decat barbatii. Pielea corpului omenesc cantareste de doua ori mai mult decat creierul. Corpul tau utilizeaza 300 de muschi, numai pentru a se mentine in echilibru, cand sta in picioare. Daca saliva ta nu poate dizolva un anumit aliment, nu-l poate savura. Femeile au terminat, deja, de citit acest mesaj. Barbatii continua sa-si masoare degetul mare.


Etichete:

Intrebare: Esti inchis intr-o camera cu un manelist, un tigru si o cobra. Ai o pusca in care ti-au mai ramas 2 gloante, ce faci?
Raspuns: Il impusti pe manelist de doua ori.

marți, ianuarie 20, 2009

A murit soacra lui Bula

Bula se intalneste pe strada cu un prieten care il intreaba:
- Bula, am auzit ca ti-a murit soacra. Ce-a avut?
- Ceva bijuterii, un televizor si putine economii...
- Nu asta te-am intrebat. Ce i-a lipsit?
- Pai, masina, o casa sau un apartament proprietate personala...
- Bula, de ce a murit?
- A fost la noi in vizita, eu i-am spus sa mearga in pivnita sa duca niste cartofi, sa facem pireu. A cazut pe scari si si-a rupt gatul.
- Ce ghinion! Si ce-ati facut?
- Macaroane cu branza.


Etichete:

Legile elevului

- Intotdeauna are dreptate ... chiar daca nu i se da.
- Nu copiaza niciodata ... consulta.
- Nu vorbeste ... schimba impresii.
- Nu isi distrage atentia ... studiaza anatomia mustelor.
- Nu chiuleste ... este solicitat in alte parti.
- Nu ramane corigent ... este lasat corigent.
- Nu fumeaza ... se stimuleaza.
- Nu injura ... se descarca.
- Nu insulta profesorii ... le aminteste ceea ce sunt.
- Nu citeste reviste in timpul orelor ... se informeaza.
- Nu distruge scoala ... o decoreza
- Nu rade in ore ... e fericit.
- Nu arunca cu creta ... studiaza legea gravitatiei
- Nu doarme……. se odihneste..

joi, ianuarie 15, 2009

Durex: Get It On

Etichete:

Din cauza ta

O tipa super eleganta si frumoasa foc iese dintr-un bar cu un indice de alcool in sange foarte ridicat Merge leganandu-se spre masina ei, un BMW al anului, scump ca naiba, si incearca sa-i deschida usa cu cheia, dar starea ei de ebrietate o impiedica si pica in fund linga usa masinii... Cu picioarele deschise si fara chiloti, isi observa "piersica" si cand o recunoaste incepe sa-i vorbeasca:
- Din cauza ta am masina, Din cauza ta am bijuterii, Din cauza ta am bani, Din cauza ta pot avea barbatul pe care il vreau, Din cauza ta am ...
Deodata incepe sa se pise... si ...duios ii replica:
-Nu, nu plinge, mai, ca nu te cert !!!...


Etichete:

Animalele nu vor sa iasa in evidenta in vacanta

La gradina zoologica, animalele discuta despre venirea vacantei: - Spune-mi girafa, unde pleci tu in vacanta? - Ei bine, eu am un gat lung, sotia mea are gatul lung si copiii mei la fel au gatul lung. Si cum nu ne place sa iesim in evidenta, vom merge in Africa , acolo unde sunt si alte girafe. - Dar tu, ursule polar, tu unde mergi? - Pai eu am o blana groasa, sotia mea la fel are blana groasa si copiii mei la fel au blana groasa . Si cum nu ne place sa iesim in evidenta vom merge la Polul Nord, acolo unde sunt si alti ursi polari. - Dar tu, crocodilule, unde mergi? - Ei bine, eu am o gura mare, sotia mea are gura mare si copii mei au si ei gura mare, si cum nu ne place sa iesim in evidenta vom merge in Oltenia.

Etichete:

miercuri, ianuarie 14, 2009

Cat costa sa te casatoresti

Un baietel il intreaba pe tatal lui: "Tati cat costa sa te casatoresti?. Tatal i-a raspuns: "Nu stiu fiule, inca platesc!".

marți, ianuarie 13, 2009

O blonda ii povesteste unei prietene:
- Am sa-ti relatez un fapt cu totul si cu totul ciudat, draga, daca stii sa pastrezi un secret. De o saptamina, simbata trecuta mai precis, suna cineva la mine la usa . Deschid si in fata usii, un barbat tinar, inalt si frumos ma intreaba:
"- Sotul dumneavoastra este cumva acasa?"
"- Nu, spun."
La care ma ridica in brate, ma duce in dormitor, ma pune pe pat si mi-o trage sanatos. Luni a aparut din nou. S-a intimplat acelasi lucru. Si marti, si miercuri. Mor de curiozitate, oare ce doreste acest barbat de la sotul meu?

Hitler Bunny

Etichete:

Femeile cred ca,daca o pisica fuge de acasa,este din cauza lipsei de afectiune.
Femeile cred ca,daca un ciine fuge de acasa,este din cauza lipsei de afectiune.
Femeile cred ca,daca o femeie fuge de acasa,este din cauza lipsei de afectiune.
Femeile cred ca,daca un barbat fuge de acasa,este din cauza ca barbatii sint porci.

luni, ianuarie 12, 2009

Pe perioada crizei economice guvernul roman va asigura slujbe pentru someri. ...ele vor fi oficiate de preoti, episcopi sau mitropoliti.

vineri, ianuarie 09, 2009

Aceasta este o instiintare pentru toate femeile din lume. O cercetare recenta a descoperit ca barbatul este animalul cel mai nefericit din lume pentru ca el are: tite fara lapte, oua fara coaja, cocosel fara aripi si sacul fara bani. Se mai pare ca in 80% din cazuri femeile nu se mai casatoresc pentru ca si-au dat seama ca, pentru 70 de grame de carnat nu are nici un sens sa tina tot porcul in casa.

Cumparaturi prin telefon

La o masa intr-un bar, o mare gasca de barbati. La un moment suna un telefon pe masa si unul din tipi raspunde:

-Alo...da iubita...cum?..esti la cumparaturi..aha!....ai gasit o pereche de cizme??...cat?!1000E?!!..nu e cam scumpa?..aaaa, ai cardul meu...ok plateste cu cardul meu...inchide

Peste cateva secunde, suna iar:

-Da iubita...cum..si o geaca de 1500E..moaaa...da stii ca te iubesc, bine plateste tot cu cardul meu...!..inchide iar.

Nu inchide bine ca iarasi suna tel:

-Da draga..ceeeee!!??? o geanta de 2500E!!!!??? dar ce are mama, e de aur...aaa, se asorteaza si e de firma, inteleg..eh hai ia-o si pe asta acu, na. Te pup.....dupa care tipul arunca telefonul pe masa si striga:

-BA, AL CUI NAIBA E TELEFONUL ASTA FRATILOR!?!!!!

Etichete:

joi, ianuarie 08, 2009

Ajutoare umanitare

Catastrofa in Romania. 50.000 de romani morti. Dupa 2 zile apar ajutoarele. Americanii trimit 1 milion de dolari, chinezii trimit 1 tona de medicamente, italienii trimit 50.000 de romani.

Etichete:

miercuri, ianuarie 07, 2009

Un batran indian statea impreuna cu nepotul sau si-l invata: "In viata fiecarui om se da o lupta formidabila - o lupta intre 2 lupi. Unul e rau, celalalt e bun. Cel rau intruchipeaza frica, mania, invidia, lacomia, autocompatimirea, aroganta, viclenia, resentimentele. Cel bun aduce bucuria, linistea, smerenia, increderea, darnicia, adevarul, blandetea si mila." Copilul priveste intrebator spre bunicul lui: "Si care dintre ei va invinge?" Bunicul ii raspunde: "Cel pe care il vei hrani!"

Etichete:

marți, ianuarie 06, 2009

Fetele in ziua de azi in liceu invata doar 2 litere si 2 cifre A 4 si X 5, incepand cu facultatea invata inca 2 cifre si o litera Q 7 si X 6. Din cauza crizei financiare incepand cu anul universitar 2009-2010 se va schimba programa la facultati si se vor invata 4 litere. R A T B