Afla aici cum poti sa castigi bani din clickuri pe reclame!

joi, aprilie 27, 2006

Teoria conspiratiei

In lumea asta exista o conspiratie. Cea a producatorilor de filme porno. Acestia impreuna cu alte cateva zeci de producatori de medicamente trateaza cu placebo (2 tablete de 2 ori pe zi, dimineata si seara si un supozitor efervescent la pranz) depresiile.

Incercati sa intelegeti ca nici o asistenta nu va abuza de voi la un consult medical atunci cand sunteti dezbracati, niciodata nu va veti culca odata cu gemenele de vis-a-vis, niciodata, dar niciodata nu veti intalni o polititista frumoasa cu decolteu adanc care sa accepte sa va platiti amenzile altfel decat cu bani si nici o profesoara din lumea asta nu va va opri dupa ore pentru meditatii.

Mai mult, consoarta nu va face decat a mia parte din prestatile actorilor, argumentandu-va ca e degradant, scarbos, dezgustator, bolnav, pervers, ca e obosita, ca o doare capul, ca dimineata trebuie sa se trezeasca devreme. Traiti degeaba cu speranta ca intr-o zi veti participa la un gangbang sau ca o straina din tren va ceda presiunilor din privirile voastre. E ca la Sprite. E un al saselea simt. Nu se va intampla niciodata. Lumea simte disperarea.

Etichete: